Draft: Dec. 4, 2009

Ja, det var ett tag sen sist...inte haft nån lust att skriva och sen har det inte hänt något speciellt heller.
Blivit en del fest, eftersom det är det enda som finns att göra här haha, sen har jag jobbat lite som barnvakt förra och denna veckan. Gått jättebra och hur underbart är det inte att få mysa med en 2 månader gammal bebis!!
Kommit en hel del skibums nu och vad jag hört kommer det massa fler, så en säsong med mycket bummare; positivt:-) Sen så klart har ju syrran kommit ner, helt underbart ju!! Hon är inneboende i vårt vardagsrum till nästa vecka nån gång när hon börjar jobba och får sitt boende..
Långa veckors väntan, men nu idag har vi äntligen fått snö, halleluja!!:-) Imorgon öppnar sportgastein och jag e såå taggad!! Att bara få knäppa på sig brädan och kasta sig utför..kommer bli helt underbart!!! Som jag har väntat på detta!! Finns ingen bättre känsla än när man är på brädan!!! Adrenalin!!!!!! Wooohhhhh....
Har dock fått gasteinerhostan redan innan det var december, så ska ta ett par vita dagar nu så att den förhoppningsvis lägger sig.. höll på att hosta upp lungorna inatt och det blir dåligt med sömn. Men annars mår jag bra!!!
Ska köpa ny hjälm imorgon om jag hinner annars får det bli i dagarna.. har kollat in ett par olika, Poc Receptor Bug har riktigt snygga färger i år så om det blir den så väljer jag mellan en ljusgul eller en lila, en rosa Berns Muse eller en mörkgrön/rosa Sweet Rambler Beaked.
Svårt att bestämma sig.

Imageswap

Imageswap








Idag har jag jobbat hela dagen 08.30-18.30(barnvakt), massa mys och en långpromenad i snön..dock ganska jobbigt med vagnen,haha. Köpte liftkort. Pizzakväll hemma med kärleken och syrran..mums!!
John gick precis till jobbet och jag och Joanna ligger hemma och slappar.. måste ju ladda upp inför morgondagen då gäller det!!!:-)

Saknar er där hemma,hoppas ni alla har det superbra!! Kärlek


RSS 2.0