Back in L.A

Las Vegas och Grand Canyon var grymt :-) Men HERREGUD så långt vi fick köra!!! Och HERREGUD så varmt där var.. på ett ställe vi stannade och käkade på vägen var det ca 50 grader!!!! Svettigt!!!haha
Bodde på MGM i Vegas som ligger precis i början på strippen.. sjukt stort hotell med stort casino, nattklubbar, shopping, restauranger, ja allt möjligt!! Riktigt nice :-)
Vi var i Vegas i 3 dagar och sen körde vi till Grand Canyon på onsdagen..och sen blev det en lååång färd tillbaka i torsdags, tog ungefär 10 timmar tillbaks till L.A.
Nu bor vi på ett nytt hotell i Culver City, har ett mycket större rum nu än innan och  MYCKET skönare sängare!! Tackar!!! Höll på att få ryggskott av extrasängen på det gamla hotellet.....
Dom senaste dagarna har vi mest varit på stranden också har vi shoppat en del!!! Igår var vi Beverly center och sen gick vi på Walk of Fame och kollade på alla stjärnorna!!!
Här kommer lite bilder från veckan...







Kommentarer
Postat av: Mia

Såå cool! Vill också vara där juuu.... :)

Underbart väder ni verkar ha, här regnar o åskar det typ var varannan dag... Ingen sol här inte :(

Nu har Mia semester, så skönt!! :)

PUSSS

2008-06-29 @ 11:13:30
URL: http://mihas.blogg.se/
Postat av: tess

en posarin haha!!!...Så har du sparat ihop kt pengar till resan eller hahah!!!!elelr du jobbar lite där borta! jag vill oxå till usa vill se så kt där men an måste typ stanna några månader för att honna allt...du ska väl vara där hela sommaren el, ngt annat planerat so du SKA se innan du drar igen?

2008-06-29 @ 11:32:55
URL: http://tuzze.blogg.se/
Postat av: Anonym

neger :S

2008-06-29 @ 21:02:56
Postat av: joanna

nu saknar jag dig väldigt mycket.....

2008-06-29 @ 21:30:01
Postat av: Ellen

AAAAH din niggah! ;-) Fan va brun du blivit! Miss you ploppe!!!

2008-06-30 @ 19:29:48
URL: http://slellens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0