My Cup!

Idag har vi äntligen köpt en kaffe-maskin..verkligen på tiden, höll på att spy över det vidriga Nescafet!
Det blev en Melitta - My Cup, våran är dock i blå/silver 'special edition', man använder sig av små kaffe-pads som man lägger i maskinen och sen brygger den kaffet så starkt eller svagt man vill ha det! Supergott, snabbt och enkelt :-)


Kommentarer
Postat av: Mia

Ja det kom en o annan flinga, men nu regnar det. Blåser gör det också en hel del. Med andra ord värsta höstvädret =/

Haha jo, kan tänka mig att det är mycket mysigare med snö där än här =) Har faktiskt aldrig varit på någon skidsemester, är nog mer för värmen =)



Hehe tack =) Jo, formen blir väl bättre o bättre för varje dag. Men det tar ju sin lilla tid. Men trivs jättebra så som jag äter/tränar just nu. Bara till o kämpa på ännu mera =) Ja JISSES! 63.9kg bruden, det är då fan inte illa. Lite avis hära.. Nej, det var sjukt längesedan man vägde det. Om man bara kunde väga det nu =/ Kanske en vacker dag, hehe. Har inte själv vägt mig på drygt 2 veckor. Men jag tror, men är inte helt säker, att jag väger precis under 70kg nu. Hoppas på det iaf. Men sen har jag ju märkt/sett att jag har lagt på mig en hel del muskler detta året.. Så det gör väl sitt också..



Hm... Nja inte vad jag kan komma på.. Det mesta är väl sig likt. Är mer eller mindre hos Christian varje dag. Har väl varit här sen den 20okt tror jag. Trivs super =)

Alla julasaker är framplockade på Ica nu, haha. Gäller o vara tidigt ute =)

Ja var ska du/ni fira jul iår??



Gött att du äntligen fixat jobb. Passa på att njuta av denna månadens lediga dagar då =)

Ha det så bra gumman!

Puss&kram

2009-11-04 @ 17:53:44
URL: http://mihas.blogg.se/
Postat av: Mia

Haha ja faktiskt. Men det roliga är, precis som du säger, att man blir alrig nöjd. Vilket är både positivt o negativt! Ju mer man gå ner destu bättre form kommer man i, men sen kan det bli en ful "ovana" att jag vill gå ner ännu mer liksom. Lagom är bäst =)

Haha ja, det har hänt en del sen sist. Men jag vill inte ha mer muskler, tycker det är bra nu =) Men bättre form säger jag inte nej till =) Men jag kämpar ju på, så en dag lär jag väl kunna säga att jag är riktigt nöjd. Huvudsaken är att man trivs i sin vardag!! =)

Klart vi får köra ett pass tillsammans sen när du är home back in Sweden igen =) Men inte bara det, får träffas o snacka massa skit =)



Ahh okej, ja men det förstår ja. klart man inte kan åka iväg när säsongen är som mest fullast igång.. Själv ska jag fira julen hemma hos mor & far. Mina brödrar kommer väl dit också. Sen ska jag jobba en massa i jul, så blir nog inte så väldigans mycket ledigt..



Ja jag läste att din syster kommer ner till er. Vad kul =)



Nix, nu måste jag äta upp min gröt här, sen ska jag iväg till gymmet o träna lite. Hopptävling sen ikväll juuu =) Hål tummarna!

Ha det bra gumman! Pusss &kram

2009-11-06 @ 08:24:09
URL: http://mihas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0